Ștergerea contului și a datelor
Ultima actualizare: 5 septembrie 2026
Cum solicitați ștergerea
Solicită ștergerea datelor
Confirmați emailul sau telefonul asociat contului.
Cerere acceptată
Ștergerea a fost programată. Am trimis un link de anulare la contactul asociat.
Cererea nu a putut fi procesată. Verificați datele și încercați din nou.
Folosiți formularul securizat de mai sus și confirmați emailul sau telefonul asociat contului cu codul primit.
Ce se întâmplă după confirmare
Contul intră imediat în starea de ștergere, sesiunile sunt închise, iar datele personale sunt șterse sau anonimizate după 14 zile. Cererea poate fi anulată folosind linkul primit prin email sau SMS.
Înregistrările fiscale și contabile obligatorii rămân numai în formă anonimizată. Copiile de rezervă sunt curățate în cel mult 90 de zile.